Gezichtsbehandelingen 


Hieronder vind u een overzicht van alle Oolaboo gezichtsbehandelingen. Alle producten die tijdens de behandeling worden gebruikt worden afgestemd op de conditie en behoefte van de huid. 

Als u voor het eerst in de salon komt volgt er eerst een kort intakegesprek en huidanalyse. 

Relaxing eye 


De ageless moisturizing & cooling eye pads zijn in hyaluronzuur gedrenkte oogpads voor het verminderen van kraaienpootjes en een intensieve hydratatie van de huid rondom de ogen. Bevat zoethoutextract en pompelmoespittenextract, dit vermindert zwellingen en wallen en het verfrist de huid rondom de ogen. Extra bij te boeken bij een van de gezichtsbehandelingen.


 €19,-

Tienerbehandeling - 45 minuten


Bij deze behandeling wordt de Oil Control lijn van Oolaboo gebruikt. Deze lijn natuurlijke en cosmetische producten zijn speciaal ontwikkeld voor de jonge huid met een verstoorde talg of vetproductie. Bevat o.a. Salmin, Sebustop, kaneel, sinaasappel en perzik. Deze ingrediënten verminderen het verspreiden van bacteriën van de acne, comedonen en ontstekingen. Een effectieve behandeling voor een puberhuid om de vochtbalans op peil te brengen en de huid opnieuw te laten stralen. Deze behandeling is te boeken vanaf 12 tot 18 jaar.

 € 45,-

purifying - 50 minuten

Uitermate geschikt voor vette en onzuivere huidcondities of een rokershuid. De producten brengen de huid terug in balans met als doel de talgproductie te normaliseren en door een adstringerende werking de poriën te verfijnen. Het resultaat is een frisse, egale en zuivere huid. Dankzij prebiotica en bio-actieve ingrediënten wordt de huid effectief gereinigd, zonder daarbij de talgklieren te prikkelen, zodat de huid optimaal in balans wordt gebracht.

Reiniging - purifying peeling of scrub - dieptereiniging - oil control masker - dag/nacht crème.


€ 52,- 

Ageless Behandeling - 60 minjten

Deze behandeling is ontwikkeld voor een preventief anti-aging resultaat. De focus ligt op het optimaal hydrateren, opvullen van beginnende fijne lijntjes en het egaliseren van het huidoppervlak. Tevens wordt de collageenvernieuwing gestimuleerd voor een optimale elasticiteit. Op basis van natuurlijke ingrediënten uit de blauwe agave plant en de paddenstoel. Alle producten worden tijdens de behandeling afgestemd op de huidconditie.

Reiniging - ageless peeling -  dieptereiniging - renewing cocktail -korte massage - ageless masker - dag/nacht verzorging.

 € 60,-

Goodbye Redness - 60 minuten

Belangrijke focus tijdens deze behandeling is om de huid sterk te voeden, te herstellen, te kalmeren en optimaal te beschermen. Deze ‘boost’ behandeling op basis van antioxidanten en vitaminen is speciaal aanbevolen voor gevoelige, couperose/rosacea en weerstandloze huidcondities en biedt een effectieve bescherming tegen externe, agressieve milieu-invloeden die dagelijks de huid beschadigen en doen verzwakken.

Reiniging - peeling of milde scrub - dieptereiniging  - anti redness masker - soothing cocktail - korte massage - dag/nacht verzorging.

€ 60,- 

Ageless Skin workout - 75 minuten

Deze behandeling richt zich op de diepere lijnen en verbetering van de stevigheid en het vochtgehalte van de huid. De deep tissue massage stimuleert de aanmaak van collagene en elastine vezels, de afvalstoffen worden afgevoerd en onderhuidse verklevingen worden opgeheven. Je huid zal het ervaren als een echte “skin workout”. Deze krachtige manuele massage voor gelaat, hals en decolleté verstevigt de huid, verbetert de doorbloeding en zorgt voor een betere opname van werkstoffen, waardoor de huid een prachtige natuurlijke glow krijgt.

Tevens wordt er gebruik gemaakt van een 2-fasen peeling welke een sterk egaliserende en huidverjongende werking heeft. Daarnaast wordt er extra aandacht gegeven aan de hydratatie van de opperhuid. Afsluitend maakt de huid kennis met de producten uit het innovatieve Skin Rebirth 4 phase cellular program met een direct zichtbaar anti-aging resultaat. 


AHA reiniging - 2 fasen peeling - dieptereiniging - Ageless masker - deep tissue massage - dag/nacht verzorging 

€ 75,- 

Luxury Truffle behandeling - 90 minuten

Voor het ultieme gevoel van luxe, exclusiviteit én een fantastisch anti-aging resultaat is deze Truffle behandeling ontwikkeld. De heerlijke geursensatie, de ontspannende massagegrepen en de meest kostbare en intensieve bio-actieve ingrediënten zorgen ervoor dat uw huid er jong, zacht, egaal, gelift en stralend uitziet! Witte truffel heeft een anti-verouderende en een rimpelvullende werking. Anti-oxidanten, vitamines en fyto-endorfine helpen om vrije radicalen te bestrijden en de aanmaak van collageen in de huid te verhogen.

Reiniging - ageless peeling - decolleté scrub - onzuiverheden verwijderen -luxe massage - Truffle masker - hand massage -Truffle eye care - day/night care

€ 78,- 

Gemstone Skin Yoga - 90 minuten

De Gemstone skin yoga behandeling richt zich op het verbeteren en ontstressen van de huid. De 2-fase massage zorgt voor maximaal huidresultaat. Met de gemstone beautyrollers wordt gewerkt op het bindweefsel en de manuele massage zorgt ervoor dat eventuele restricties in de myofascie worden opgelost waardoor er een stralend huidresultaat wordt bereikt. De gemstone beautyrollers zijn geïnspireerd op een oud Chinees beautyritueel waar keizerinnen hun huid strak en rimpelvrij mee hielden.

Reiniging - peeling of scrub -dieptereiniging - gemstone massage incl. elixer - massage - ageless fleece masker - dag/nacht verzorging.

€ 79,-

Skin Rebirth & Guasha behandeling - 90 minuten 

De Skin Rebirth & Guasha behandeling zet de huid in 90 minuten volledig aan het werk zet d.m.v. een intensieve fruitzuur reiniging gevolgd door een intensieve 2 fase micro acid derma peeling. Met deze intensieve, wetenschappelijk onderbouwde producten van het Skin Rebirth 4 phase program, is er direct zichtbaar anti-aging resultaat op de huid.  De effectiviteit van de ingrediënten wordt vergroot door de Guasha massage, dit is een massage volgens een oude Chinese massage techniek met stenen van rode agaat. Guasha werkt  tijdens een behandeling in op huid, bindweefsel, lymfestelsel, meridianen, spieren, bloedvaten en zenuwen. Dit heeft weer zijn invloed op de hersenen en het immuunsysteem en zo werkt Guasha op alle functies, systemen en organen van het lichaam. 

AHA reiniging - Guasha drukpuntmassage - peeling fase 1 - peeling fase 2 - massage met Guasha stenen - ontspanningsmassage - Ageless vliesmasker - Skin Rebirth verzorging.

De Skin Rebirth & Guasha behandeling is ook in kuurvorm van 8 weken te volgen.  

€ 90,- Skin Rebith & Guasha Kuur behandeling 


Voor optimaal resultaat en zichtbare huidverbetering is het mogelijk om de Skin Rebirth & Guasha behandeling in kuurvorm te volgen. Uitermate geschikt voorafgaand aan een bruiloft of speciale gelegenheid of om de huid een flinke oppepper te geven.

Deze kuur is geschikt voor een huid met fijne lijntjes/rimpels en gebrek aan volume, maar ook voor een vale huid met een verminderde doorbloeding en rokershuid. Door de combinatie van specifieke massagetechnieken met Guasha stenen en innovatieve producten welke zowel in de opperhuid als de lederhuid kunnen komen, zal de huid er weer stralend uit zien. Gedurende 8 weken wordt de huid intensief behandeld met twee verschillende behandelingen. Om het meest optimale resultaat te behalen bevat de kuur daarom een selectie van producten voor thuisgebruik.

De Skin Rebirth kuur behandeling van 8 weken ziet er als volgt uit:

Week 1 Medic cellular & Guasha 60 min
Week 2 Instant medic treatment 45 min
Week 3 Rust
Week 4 Medic cellular & Guasha 60 min
Week 5 Rust
Week 6 Instant medic treatment 45 min
Week 7 Rust
Week 8 Medic cellular & Guasha 60 minuten

5 behandelingen  € 349,-