Oolaboo


Oolaboo is een Nederlands merk dat staat voor nutricosmedicals. De huidverbeterende producten/cosmeceuticals zijn samengesteld met bio-actieve werkstoffen in hoge concentraties. Deze producten zijn 100% vrij van schadelijke stoffen zoals parabenen, minerale oliën, PEG, siliconen, sulfaten en bevatten alleen ingrediënten die onze huid kan absorberen. Dankzij de natuurlijke en bio-actieve ingrediënten staat Oolaboo voor huidverbetering van het hoogste niveau!

Wat ook leuk is om te weten is, dat alle potten en flacons van Oolaboo gemaakt zijn van verantwoord kunststof (PP en PTEG) of glas. PP en PTEG zijn verantwoord omdat dit gecertificeerd is als milieuvriendelijk en volledig biologisch afbreekbaar is in negen maanden tot vijf jaar. 

Ieder product is ontwikkeld met liefde en dermatologisch getest. Veilige producten zonder twijfelachtige stoffen. Wel zo’n fijn idee!

veilige producten zonder twijfelachtige stoffen

Oolaboo huidverbeteringsproducten, bevatten zoveel mogelijke natuurlijke en actieve ingrediënten die van nature ook in onze voeding voorkomen en dat is een bewuste keuze. Hoe natuurlijker de ingrediënten, hoe beter deze door de huid worden opgenomen.


op Zoek naar een bijzonder cadeau?

Denk eens aan een mooi skincare product of een luxe verpakte cadeaubon! 

Love your skin, you only have one!

Wist je dat onze huid ons grootste orgaan is? Gemiddeld maar liefst 16% van ons lichaamsgewicht! Zorg goed voor je huid en neem af en toe een momentje voor jezelf met een ontspannen of juist anti ageing gezichtsbehandeling!